Toon alle activiteiten

Lang leve moerasgebied de Moerputten bij Den Bosch

Een opnieuw geschilderde brug door een laagveengebied. En na die opknapbeurt is De Moerputten zo’n beetje het drukst bezochte natuurgebied in de wijde omgeving geworden. Goed, dat laagveengebied, dat snap ik, maar voor die brug ? Mmwah…. Ik herinner me tijden dat ie niet begaanbaar was en het gebied gesloten was voor publiek. Kijk toen…! Ja toen, bruine kiek, blauwe zelfs. Roerdomp, tafeleendjes, wintertalingen en natuurlijk nachtegaal en grasmus. Ik kan ze U niet meer vooraf beloven, maar we gaan er wel weer naar op zoek! En onderweg zal ik ook, indien gewenst, nog iets over die brug vertellen. Gaat U mee ?

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Vogelbescherming Nederland

Onderwerp

Vogels van het moeras

Doelgroep

Beginnende vogelkijker

Startpunt

Deutersestraat 25 's-Hertogenbosch (NB)
Parkeren op het parkeerterrein van Staatsbosbeheer, vanuit Den Bosch rechts van de weg, even na de spoordijk. Deutersestraat 25, 5223 GV 's-Hertogenbosch.

Duur

2.5 uur

Bijzonderheden

Waterdichte wandelschoenen gewenst. Er is tijdens de excursie een telescoop is aanwezig.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten