Toon alle activiteiten

Door Johan Stuart
Excursieleider Vogelweek Vogelwerkgroep Zuid-Kennemerland

Grutto-lezing en Grutto-excursie

De Vogelwerkgroep Zuid- Kennemerland organiseert op zaterdag 19 maart een speciale Grutto-lezing en excursie. De lezing door weidevogelbeschermer Hans-Peter Breeuwsma start om 16:00 uur in de kantine van Volkstuinvereniging WZZO, Spaarndamseweg 792, Haarlem-Noord. Dit is in de Hekslootpolder. De zaal is open om 15:45 uur. Aansluitend gaan we naar de grutto’s kijken op hun slaapplaats in het Landje van Gruijters vlakbij Spaarndam. Daar hopen wij de mooie grutto en veel andere vogelsoorten te zien. Er zijn wat verrekijkers en een telescoop aanwezig. De Gruttomiddag is rond 18:30 uur klaar. Aanmelden is niet nodig en de activiteiten zijn gratis.

Aanmelden

Details

Activiteit

Lezingen

Organisatie

Vogelwerkgroep Zuid-Kennemerland

Onderwerp

grutto

Doelgroep

Kinderen/gezinnen

Startpunt

Spaarndamseweg 133 Haarlem (NH)
Het is de kantine van de Volkstuinvereniging WZZO, Spaarndamseweg 792, Haarlem-Noord

Duur

3 uur

Bijzonderheden

We gaan op de fiets of met auto's van de lezing naar de excursie-locatie. Als u beide niet heeft, zorgen we dat u mee kunt rijden met een van de auto's.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten

In de omgeving