Toon alle activiteiten

Door Donovan van Berkum
Excursieleider Vogelbescherming Vogelbescherming

Welkom Grutto Leidschendam

Tijdens deze excursie langs de vogelboulevard van Leidschendam besteden we natuurlijk aandacht aan de grutto, maar ook aan de kievit en andere vogelsoorten die op ons pad komen. De excursie duurt ongeveer 1,5 uur. Tijdens een bezoek aan een vogelkijkhut zal de grutto goed te zien zijn!

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Vogelbescherming

Onderwerp

Zal de grutto al echt terug zijn?

Doelgroep

Kinderen/gezinnen

Startpunt

Kniplaan 4A Leidschendam (ZH)
Aan de Kniplaan is een gratis parkeerterrein; dit is tevens het verzamelpunt.

Duur

1.5 uur

Bijzonderheden

De excursie is toegankelijk voor mindervaliden. Er kunnen geen honden mee. Er is geen horecagelegenheid dus drankjes en een boterham zelf meenemen. De excursieleider heeft een telescoop bij zich en enkele leenverrekijkers. De vogelkijkhut is zo ingericht dat je ook leuke foto's kunt maken dus neem je fotocamera gerust mee!

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten

In de omgeving