Toon alle activiteiten

Door Servan Ott
Excursieleider Vogelweek

Workshop vogelfotografie Oostvaardersplassen

Veel leren over vogelfotografie en de eigen camera. De Oostvaarderplassen is een prachtige locatie voor vogelfotografie. We bezoeken tijdens de workshop twee observatiehutten en op de route een paar zeer vogelrijke plekken, waar we bijzondere vogelbeelden kunnen maken.

Aanmelden

Details

Activiteit

Overig

Organisatie

Servan Ott Fotografie

Onderwerp

Vogelfotografie workshop Oostvaardersplassen

Doelgroep

Beginnende vogelkijker

Startpunt

Kitsweg 1 Lelystad (FL)
Start en verzamelplaats op de parkeerplaats bij het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer Kitsweg 1, 8218 AA Lelystad, aan de Knardijk.

Duur

4.5 uur

Bijzonderheden

Veel leren over vogelfotografie en de eigen camera. De Oostvaarderplassen is een prachtige locatie voor vogelfotografie. We bezoeken tijdens de workshop twee observatiehutten en op de route een paar zeer vogelrijke plekken, waar we bijzondere vogelbeelden kunnen maken. Via een heldere en verdiepende powerpoint met beeld- en videomateriaal wordt de theorie uitgelegd. Onderwerpen die aanbod komen zijn onder andere: de belichting, het fotograferen van beweging, compositie, wat maakt een natuur/vogelfoto mooi en creatieve fotografie. Inclusief koffie/thee/koek en een fotografiedocument. Deze workshop is voor de beginnende en gevorderde vogelaar/fotograaf en voor iedereen die geïnteresseerd is in het fotograferen van vogels en wil leren mooiere vogelfoto’s te maken. Een goede vogelgids is mee om alle vogelsoorten te kunnen laten zien. Voor alle type camera’s, een 250 mm zoomlens of minimaal 15x optische zoom wordt aangeraden. Kosten 37,50 Duur circa 4,5 uur: van 7.00 tot ca. 11:30 uur.

Kosten

Ja Vogelfotografieworkshop van 4,5 uur. Inclusief powerpoint, koffie/thee/koek en fotografiedocument

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten

In de omgeving