Toon alle activiteiten

Door Anna Kemp
Excursieleider Vogelweek NatuurlijkBUITEN

Rondleiding prachtige vogeltuin in Sinderen

Op zondag 22 mei zijn er speciale rondleidingen door de prachtige natuurtuin van NatuurlijkBUITEN in het kader van de Nationale Vogelweek. Anna Kemp of Aart Stans vertelt wat er allemaal te zien is aan flora en fauna in deze tuin. Natuurlijk hoort u ook het verhaal over de inrichting, de wilde planten, vogels, vlinders, wilde bijen en het beheer van deze prachtig natuurtuin. Een rondleiding bij NatuurlijkBUITEN inspireert om in je eigen tuin beter naar het spontane leven te kijken en meer dieren en planten richting je tuin te lokken. Er zijn simpele maatregelen te treffen om meer vogels, vlinders en andere natuur te trekken. Rondleidingen starten om 11.30, 14.00 en 15.30 uur. De wandeling duurt ongeveer 1 uur. Na afloop kunt u in de theeschenkerij of het heerlijke tuinterras nagenieten van een vers kop biologische koffie of glas thee met een huisgebakken roomboter-rabarbercake.

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

NatuurlijkBUITEN

Onderwerp

Rondleiding door een vogelparadijs

Doelgroep

Beginnende vogelkijker

Startpunt

Toldijk 11 Sinderen (GE)
De start is bij de ingang van de natuurtuin aan de Toldijk 11, 7065 AL Sinderen. Gratis parkeren op eigen terrein.

Duur

1 uur

Kosten

Ja Rondleiding inclusief biologische koffie of thee met huisgebakken roombotercake met rabarber € 8,- p.p.

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten