Toon alle activiteiten

Door Peter van Dalen
Excursieleider Vogelweek Vogel- Vleermuis- en Vlinderwerkgrioep Noordrand

Vogels ontdekken in de Noordrand van Rotterdam

We gaan per fiets op zoek naar de vogels van de Noordrand van Rotterdam. We doen dat bij de Wilgenplas en het vliegveld, in de polder Schieveen en in de Ackerdijkse Plassen. Buizerd, Witte Kwikstaart, Kievit en Kleine Karekiet zien we zeker. Maar misschien ook wel een IJsvogel, een Groene Specht, een Zomertaling of een Groenpootruiter? Laat je verrassen!

Aanmelden

Details

Activiteit

Fietsexcursie

Organisatie

Vogel- Vleermuis- en Vlinderwerkgroep Noordrand

Onderwerp

Vogels kijken en leren herkennen

Doelgroep

Kinderen/gezinnen

Startpunt

Meijersplein-Noord 63 Rotterdam (ZH)
Verzamelen op zondag 07 mei om 09.30 uur aan de voorzijde van het stationsgebouw van RandstadRail Meijersplein in Rotterdam - Schiebroek.

Duur

2.5 uur

Bijzonderheden

Kom naar de excursie met een goede fiets met een goed slot. Neem ook wat te drinken mee voor onderweg. En vergeet natuurlijk uw verrekijker niet! De excursie is gratis, maar u mag een vrijwillige bijdrage geven t.b.v. onze werkgroep.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten

In de omgeving