Toon alle activiteiten

Door Anna Kemp
Excursieleider Vogelweek NatuurlijkBUITEN

Early Bird & Breakfast in de Achterhoek

Natuurwandeling en ontbijt voor vroege vogels. Wist u dat bij het krieken van de dag vogels het uitbundigst zingen? De zang van de vroegste vogels is een ware belevenis. Op het erf horen we de merel, het winterkoninkje of zien we nog net de steenuil zitten op een boompaal. Al wandelend door het coulisselandschap en door het bos proberen we zoveel mogelijk verschillende vogelsoorten te ‘scoren’. In het ochtendgloren valt zoveel meer te beleven; wie weet zien we reeën, konijnen, hazen of misschien wel een eekhoorn? De natuur zit telkens boordevol verrassingen! Bij terugkomst staat een uitgebreid biologisch en streekeigen ontbijt gereed met kakelverse eitjes, geurende verse koffie of thee. Het is een ware belevenis, alleen moet u er wel ‘vroeg voor uit de veren’!

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

NatuurlijkBUITEN

Onderwerp

Basisherkenning vogels en vogelgeluiden

Doelgroep

Beginnende vogelkijker

Startpunt

Kapelweg 19 Sinderen (GE)
B&B NatuurlijkBUITEN, Toldijk 11, 7065 AL Sinderen. Gratis parkeren op eigen terrein.

Duur

1.5 uur

Bijzonderheden

Neem stevige schoenen en een verrekijker mee! Komt u van ver, reserveer dan een bedstede kamer in onze B&B NatuurlijkBUITEN

Kosten

Ja Excursie met ontbijt € 14,50 p.p. aub ter plekke te voldoen.

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten