Samen voor vogels en natuur

Elke meter telt!

Zonder Rijke Weide geen weidevogels. Help ons zoveel mogelijk meters om te vormen van eentonige weilanden naar bloemrijke weides. Red tien vierkante meter Rijke Weide voor €5,-.

Help mee

Beleef de Lente live

Na weken van geroep heen en weer en gezelligheid in het grote bos, hebben de bosuilen inmiddels hun tweede ei gelegd. En ook de steenuiltjes hebben een eerste ei. Maak het live mee!

naar de camera's

Vogelgids

Stop illegale jacht!

Rond de Middellandse Zee zijn alle BirdLife Partners actief met de bestrijding van illegale jacht. Hun inzet vergroot ook de kansen voor 'onze' trekvogels.
Ook u kunt iets doen. Uw donatie helpt ons om allerlei activiteiten en maatregelen in de landen rond de Middellandse Zee te ontwikkelen.

Helpt u ook mee?

Mogen we nog eendjes voeren?

Er zijn voor- en tegenstanders van het ‘eendjes-voeren’. Sommige gemeenten verbieden het zelfs. Er zijn ook voorstanders. Die gunnen de eendjes wat extra’s en hun kinderen een mooie ervaring.

lees bericht

Gratis magazine Vogels dichterbij

Houdt u ook van vogels en natuur? Bestel dan Vogels dichterbij van Vogelbescherming. Vol met tips over vogels kijken en hoe u van uw tuin een vogelparadijs maakt.

Bestel gratis magazine

Vogels hebben geen stemrecht. U wel!

Kijk voor u morgen het stemhokje in gaat welke partijen in uw gemeente voor een groene stad gaan. Welke partijen een gastvrij land willen voor al diegenen die nu nog onderweg zijn of net aankomen. Stem voor diversiteit: biodiversiteit!

lees bericht

Pindacakepakket Hongkong

Pindacakes zijn energierijk, ze zijn gemaakt van hoogwaardig vet aangevuld met extra ingrediënten waar vogels dol op zijn. Actieprijs € 14,50 (ledenprijs € 12,50)

Bestel hier