Toon alles in de buurt

Door Joke van der Weide
Tuinvogelconsulent

Joke van der Weide

Tuin, dak of speelplaats als spannend, levendig natuurparadijs? Vol met vogelgeluiden,gescharrel, gefladder, gekwaak en gezoem… Met mijn groene achtergrond wil ik graag helpen dit te bereiken. In overleg met jullie, maak ik een creatief ontwerp met een gevarieerde en aantrekkelijke beplanting, waarin vogels en andere tuinbewoners kunnen genieten.

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 25 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 40 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.

Mijn werkgebied

Omgeving Zaandam

Aanvraag tuinadvies

Uw gegevens
Kosten voor een tuinadvies zijn € 25,- voor leden en € 40,- voor niet leden.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.