Toon alles in de buurt

Door Maurice Smit
Tuinvogelconsulent / Stadsvogeladviseur

Maurice Smit

Vogels zijn vrijwel overal. De kunst is om ze te leren zien en ze op een effectieve manier naar uw eigen tuin te lokken. Op die manier kunt u nog meer genieten van al het moois dat vogels u te bieden hebben. Daar help ik u graag bij.

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 25 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 40 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.

Mijn werkgebied

Rockanje aan Zee, Oostvoorne, Brielle, Hellevoetsluis, Vierpolders, Bernisse, Zwartewaal, Geervliet, Heenvliet, Voorne-Putten

Vraag advies aan

Ik ben tijdelijk niet beschikbaar. U kunt een andere tuinvogelconsulent uit uw omgeving benaderen, of contact opnemen met het Servicecentrum van Vogelbescherming Nederland.