Toon alles in de buurt

Door Marcel en Caroline Boer
Tuinvogelconsulent

Marcel en Caroline Boer

Wij hebben wat met vogels en mensen. Zo zijn we samen gids voor Vogelbescherming en Natuurmonumenten in het Wormer- en Jisperveld. Marcel voor vogels en Caroline voor planten. Onze tuin van 150 m2, wordt bezocht door 75 verschillende vogelsoorten. Onder ons dak zit een echte mussenkolonie. Wij willen u graag laten zien, dat het ook voor u mogelijk is om veel vogels in de tuin te krijgen.

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 25 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 40 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.

Mijn werkgebied

Wormer

Aanvraag tuinadvies

Uw gegevens
Kosten voor een tuinadvies zijn € 25,- voor leden en € 40,- voor niet leden.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.