Toon alles in de buurt

Door Katrina Emmett
Tuinvogelconsulent

Katrina Emmett

Een tuin vol leven en gezellige vogelzang is bijna overal mogelijk, als je rekening weet te houden met de natuur. Ik kom graag langs om persoonlijk advies te geven over mogelijkheden en aanpak.

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 25 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 40 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.
In het verband met de drukte in het voorjaar kan de afhandeling van uw aanvraag iets langer duren. We hopen dat u daar begrip voor heeft.

Mijn werkgebied

Strookje duinstreek: Petten-Camperduin-Groet-Schoorl- Warmenhuizen-Bergen-Bergen aan Zee-Heiloo-Limmen-Egmonden

Aanvraag tuinadvies

Uw gegevens
Kosten voor een tuinadvies zijn € 25,- voor leden en € 40,- voor niet leden.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.