Toon alles in de buurt

Door Hans Huitema
Tuinvogelconsulent

Hans Huitema

Voor mij is een tuin een potentieel natuurgebied vlakbij huis. Hoe heerlijk is het om in je eigen (luie) stoel te kunnen genieten van alles dat de natuur ons biedt. Als ecologisch hovenier heb ik ruime ervaring met adviseren, ontwerpen en aanleggen van natuurrijke tuinen. Ik help u graag met uw tuin.

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 25 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 40 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.
In het verband met de drukte in het voorjaar kan de afhandeling van uw aanvraag iets langer duren. We hopen dat u daar begrip voor heeft.

Mijn werkgebied

Gebied tussen Nijmegen, Culemborg, Apeldoorn en Doetinchem

Aanvraag tuinadvies

Uw gegevens
Kosten voor een tuinadvies zijn € 25,- voor leden en € 40,- voor niet leden.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.