Toon alles in de buurt

Door Ria Rikhof
Tuinvogelconsulent

Ria Rikhof

Houdt u ook van vogels en natuur? Maak een afspraak met mij zodat ik met tips voor beplanting en beschutting van uw tuin een vogelparadijs maak. Zodat we samen de vogels beschermen en van ze kunnen genieten.

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 25 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 40 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.

Mijn werkgebied

Midden Limburg; van Sittard tot Heythuysen

Ria Rikhof:

"Het hele jaar door zicht op je eigen tuinvogels geeft veel voldoening en plezier! De nieuwsgierigheid naar de vogels in mijn eigen tuin, brengt kennis en een diversiteit van planten die mijn tuin verrijken en kleurrijk maken."

Aanvraag tuinadvies

Uw gegevens
Kosten voor een tuinadvies zijn € 25,- voor leden en € 40,- voor niet leden.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.