Navigatie overslaan
Toon alles in de buurt

Rien van der Steen / Fred van Diem

Door Rien van der Steen
Tuinvogelconsulent

Rien van der Steen

Uw tuin een Tuinreservaat? Ik wil u graag voorzien van advies bij de inrichting van uw tuin, waarbij u zich prettig voelt en waar ook volop plek is voor vogels. De huidige trend om al het groen te verwijderen en te betegelen doet me zeer.

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 30 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 47,50 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.

I.V.M. COVID-19 KAN IK OP DIT MOMENT GEEN TUINADVIEZEN MAKEN.

Natuur en alles wat er mee te maken heeft. Van die mooie en raadselachtige pissebed tot een ingewikkeld omgevingsplan. Maar vooral de vogels. Voor mij de kers op de natuurtaart. Ik neem U graag mee in mijn wereld. Wij kijken, luisteren en speuren naar vogels en ander moois. We maken er vooral een plezierige tocht van. Serieus kunnen we altijd nog worden. En...., ik ben vooral heel benieuwd naar úw verhalen.

Werkgebied

Den Bosch e.o.

Heeft u een vraag over nestkasten of iets anders buiten het aanvragen van een tuinadvies? Stel dan uw vraag hier.

Aanvraag tuinadvies

Uw gegevens
Kosten voor een tuinadvies zijn € 25,- voor leden en € 40,- voor niet leden.
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.