Navigatie overslaan
Tuin / Rens de Rooij Toon alles in de buurt

Tuin / Rens de Rooij Rens de Rooij

Door Rens de Rooij
Tuinvogelconsulent

Rens de Rooij

Heeft u een groen hart? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Als milieubewuste hovenier help ik graag om groene en diervriendelijke tuinen aan te leggen. Een groene tuin is er een die de fantasie prikkelt. Waar veel ruimte is voor leven en voor beplanting. Een plek die ervoor zorgt dat u graag buiten bent. Waar de vogels zich thuis voelen, u de vlinders ziet fladderen en de bijen hoort zoemen.

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 30 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 47,50 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.

Werkgebied

Bollenstreek: Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Sassenheim, Lisse, Hillegom, Bennebroek

Rens de Rooij:

Een tuin zonder groen en leven mag geen tuin genoemd worden. Hoe heerlijk is het dan om uw tuin binnen te stappen en omringd te worden door groen en vogels?

Vraag advies aan

Ik ben tijdelijk niet beschikbaar. U kunt een andere tuinvogelconsulent uit uw omgeving benaderen, of contact opnemen met het Servicecentrum van Vogelbescherming Nederland.

Heeft u een vraag over nestkasten of iets anders buiten het aanvragen van een tuinadvies? Stel dan uw vraag hier.