Toon alles in de buurt

Door Noud Visser
Tuinvogelconsulent

Noud Visser

Vanuit mijn opleidingen Tuin- & Landschapsinrichting en Bos- & Natuurbeheer heb ik mij de afgelopen jaren voornamelijk bezig gehouden met het groener maken van onze omgeving. Gedurende deze jaren heb ik gezien dat we meer ruimte moeten maken voor onze vogels. Daarom geef ik graag advies voor een groene en vogelvriendelijke tuin.

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 25 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 40 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.

Werkgebied

Bekijk op de kaart

De Utrechtse Heuvelrug

Noud Visser:

Een tuin zonder vogels is hetzelfde als een boom zonder blaadjes.

Vraag advies aan

Ik ben tijdelijk niet beschikbaar. U kunt een andere tuinvogelconsulent uit uw omgeving benaderen, of contact opnemen met het Servicecentrum van Vogelbescherming Nederland.

Heeft u een vraag over nestkasten of iets anders buiten het aanvragen van een tuinadvies? Stel dan uw vraag hier.