Navigatie overslaan
Astratantia / Hans Peeters Toon alles in de buurt

Astratantia / Hans Peeters

Door Nina Kuijer
Tuinvogelconsulent

Nina Kuijer

Houdt u ook zo van vogels en de natuur? Wilt u een stukje vogelparadijs in uw eigen tuin of op uw balkon creëren, maar weet u niet waar te beginnen? Ik help u graag op weg! Zo kunt u nog meer genieten van uw eigen plekje én de natuur een handje helpen.

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 30 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 47,50 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.

Mijn naam is Nina Kuijer-de Rooij. Ik ben 39 jaar en woon in Nattenhoven, Limburg. Ik ben getrouwd met Robert-Jan. We hebben drie katten; Timothy (siamees), James (oosters korthaar) en Klaasje (Europese korthaar) en 1 hond Boy (Mechelse X Duitse herder) Ik ben een grote natuur en dierenliefhebber. Sinds 2004 ben ik vrijwilliger bij de Vogelbescherming. Eerst 6 jaar alleen 5 keer per jaar de tijdschriften Vogels en Vogels Junior rondbrengen op plekken waar veel gelezen word, om meer naambekendheid en leden te werven voor Vogelbescherming Nederland. Daarnaast volg ik de webcams van Beleef de Lente al jaren, en dit jaar (2021) is mijn 2e seizoen als clipmaker! Vanaf maart 2021 mag ik mijzelf Tuinvogelconsulent van Vogelbescherming Nederland noemen. Ik hoop dat ik veel mensen kan inspireren en adviseren!

Werkgebied

Midden- en Zuid Limburg

Nina Kuijer:

Dieren, de natuur en muziek zijn mijn passies en vogels zijn dit alles in één.

Heeft u een vraag over nestkasten of iets anders buiten het aanvragen van een tuinadvies? Stel dan uw vraag hier.

Aanvraag tuinadvies

Uw gegevens
Kosten voor een tuinadvies zijn € 30,- voor leden en 47,50 voor niet leden.
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.