Navigatie overslaan
Marieke Holtjer / Fred van Diem Toon alles in de buurt
Marieke Holtjer / Fred van Diem Marieke Holtjer / Fred van Diem

Door Marieke Holtjer
Tuinvogelconsulent

Marieke Holtjer

Als ik tuinen zie waar weinig vogels komen, ben ik meteen aan het bedenken hoe je met een paar aanpassingen van veel meer vogels zal genieten. Je kunt dit net zo uitgebreid, en binnen elk budget realiseren. Dat maakt het voor iedereen mogelijk om je tuin vogelvriendelijk te maken.

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 30 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 47,50 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.

Werkgebied

Groningen (en eventueel Drenthe)

Marieke Holtjer:

Ik vind het fijn als ik iets kan betekenen voor de mensen die om advies vragen. Het maakt niet uit hoe groot of klein een tuin is, of waar hij is. In een grote tuin in het buitengebied kun je even goed iets doen voor vogels als op een balkon midden in de stad .

Lees het interview met Marieke Holtjer

Aanvraag tuinadvies

Uw gegevens
Titel

Bent u lid? Dan ontvangt u korting!

Kosten voor een tuinadvies zijn € 30,- voor leden en 47,50 voor niet leden.
Privacy Waarborg
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.