Navigatie overslaan
Bolderik / Hans Peeters Toon alles in de buurt
Bolderik / Hans Peeters Leonoor Haan

Door Leonoor Haan
Tuinvogelconsulent

Leonoor Haan

(Wilde) bloemen en vogels, daar ben ik dol op. Ik ben altijd bezig om zaadjes te verzamelen en te stekken, om zo niet alleen mijn tuin, maar ook bermen, boomspiegels en andere gemeentegrond zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor vogels. Het leuke is dat mensen er óók enthousiast op reageren. Zelfs de kleinste stadstuin kan met een klein beetje moeite een aantrekkelijke plek voor stadsvogels worden. Graag help ik daaraan mee.

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 30 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 47,50 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.

Werkgebied

Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest

Leonoor Haan:

Vogels maken een tuin zo veel levendiger! Alleen al hun gezang geeft me een buitengevoel. Als ik ze dan ook nog zie, ben ik helemaal blij.

Aanvraag tuinadvies

Uw gegevens

Bent u lid? Dan ontvangt u korting!

Kosten voor een tuinadvies zijn € 30,- voor leden en 47,50 voor niet leden.
Privacy Waarborg
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.