Navigatie overslaan
Tuin / Jantsje Jellema Toon alles in de buurt

Tuin / Jantsje Jellema Jantsje Jellema

Door Jantsje Diks-Jellema
Tuinvogelconsulent

Jantsje Diks-Jellema

Postzegeltuinen, iets grotere tuinen, kindertuinen, stadstuinen, moestuinen, guerrilla tuinen, natuurlijke tuinen, ik-heb-groene-vingers-tuinen (of juist niet), maar bovenal vogelvriendelijke tuinen. Heel veel natuur is in je eigen tuin te vinden en als het er niet is door diervriendelijk te tuinieren naar je tuin te lokken. Ik kom graag langs om je op weg te helpen.

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 30 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 47,50 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.

Werkgebied

Zuidwest Fryslân, De Friese Meren gelegen tussen het IJsselmeer, de A7 en de A6. Met uitstap mogelijkheden naar Noordwest Fryslân.

Jantsje Diks-Jellema:

Gewekt worden door het gekwetter van de vogels in mijn tuin. Het zijn de kleine dingen die het leven mooier maken. Ik zou het leuk vinden als iedereen daarvan mag en kan genieten en dat alle kleine en grote tuintjes tezamen één groot, weelderig tuinreservaat zouden vormen.

Heeft u een vraag over nestkasten of iets anders buiten het aanvragen van een tuinadvies? Stel dan uw vraag hier.

Aanvraag tuinadvies

Uw gegevens
Kosten voor een tuinadvies zijn € 30,- voor leden en 47,50 voor niet leden.
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.