Navigatie overslaan
Herman Litjens / Fred van Diem Toon alles in de buurt

Herman Litjens / Fred van Diem Herman Litjens / Fred van Diem

Door Herman Litjens
Tuinvogelconsulent

Herman Litjens

Ik wil mij inzetten op elk gebied voor informatie en adviezen bij het in stand houden van alle vogelsoorten. Bij bouw van nieuwbouw tot renovatie gebouwen, bij infrastructurele werken en bij groenvoorzieningen en natuurgebieden.

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 30 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 47,50 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.

Werkgebied

Venlo, Tegelen, Belfeld, Reuver, Beesel, Swalmen, Roermond

Herman Litjens:

Vogels zijn mijn favoriete dieren in de natuur. Ook aan andere diersoorten beleef ik veel plezier. Mijn lievelingsvogels zijn huismussen. Ook van andere “gewone vogelsoorten” geniet ik. Ik ben lid van een vogelwerkgroep en verricht werkzaamheden op alle gebieden van inventarisaties/ monitoring tot het maken en ophangen van nestkasten en het geven van info en adviezen. Ik ben natuurgids bij het IVN en verzorg excursies op het gebied van natuur en landschap o.a. vogels.

Heeft u een vraag over nestkasten of iets anders buiten het aanvragen van een tuinadvies? Stel dan uw vraag hier.

Aanvraag tuinadvies

Uw gegevens
Kosten voor een tuinadvies zijn € 30,- voor leden en 47,50 voor niet leden.
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.