Navigatie overslaan
Toon alles in de buurt

Francine Rietdijk

De liefde voor vogels is me met de paplepel ingegoten. Ik kon vroeger uren naar buiten kijken, het bos in, naar alle vogels, muisjes, eekhoorns. Sinds ik in Utrecht woon, heb ik mijn eigen tuin omgetoverd tot een vogelparadijs: soms zijn er meer dan twintig verschillende soorten te zien. Als Tuinvogelconsulent help ik mensen graag hun tuin aantrekkelijk te maken voor henzelf én de vogels.

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 30 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 47,50 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.

Werkgebied

Francine Rietdijk:

Ik voel me verbonden met al die in het wild levende dieren: vogels, egels, kikkers, salamanders, padden, hommels, libellen. Daarom is voor mij ieder extra stuk natuur in de stad mooi meegenomen.

Aanvraag tuinadvies

Uw gegevens
Titel

Bent u lid? Dan ontvangt u korting!

Kosten voor een tuinadvies zijn € 30,- voor leden en 47,50 voor niet leden.
Privacy Waarborg
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.