Navigatie overslaan
Eva Balfoort / Fred van Diem Toon alles in de buurt
Eva Balfoort / Fred van Diem Eva Balfoort / Fred van Diem

Door Eva Balfoort
Tuinvogelconsulent

Eva Balfoort

Vogels en tuinen zijn mijn passies. Een tuin kan een paradijs zijn voor vogels, bijen, vlinders, egels en andere dieren. Van zo’n tuin kunt u net zoveel genieten als de dieren zelf. Graag help ik u met mijn kennis en ervaring om een plan te maken voor een vogel- en diervriendelijke tuin.

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij je langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 30 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 47,50 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.

Werkgebied

Vorden, Zutphen en omgeving

Eva Balfoort:

“Ik heb veel groen zien verdwijnen uit tuinen om plaats te maken voor bestrating. Dat is niet goed voor vogels en andere dieren. Gelukkig kiezen steeds meer mensen voor een vogelvriendelijke, groene tuin. Maar vaak weten ze niet hoe ze dat moeten aanpakken. Ik adviseer ze daar graag over.” 

Lees het interview met Eva Balfoort

Aanvraag tuinadvies

Uw gegevens
Titel

Ben je lid? Dan ontvang je korting!

Kosten voor een tuinadvies zijn € 30,- voor leden en 47,50 voor niet leden.
Privacy Waarborg
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met je persoonlijke gegevens.