Navigatie overslaan
Tuin / Hans Peeters Toon alles in de buurt
Tuin / Hans Peeters Ellen Klinkenberg

Door Ellen Klinkenberg-Keijzer
Tuinvogelconsulent

Ellen Klinkenberg-Keijzer

Een tuin is naar mijn idee een combinatie van beplanting, hoog en laag, waarin het voor mens en dier aantrekkelijk moet zijn om te vertoeven. Als je daarbij zo dichtbij huis in aanraking kunt komen met een zo groot mogelijke diversiteit aan plant en dier is dat een verrijking voor je leven. De afmeting van een tuin is daarbij niet belangrijk, zelfs de kleinste tuin biedt mogelijkheden.

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 30 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 47,50 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.

Werkgebied

De zuidelijke rand van de Veluwe waarin plaatsen zoals Ede, Barneveld, Bennekom, Harskamp, Wekerom, Ederveen en evt. Wageningen

Ellen Klinkenberg-Keijzer:

"Passie voor tuinen en vogels overbrengen op een ander is een uitdaging die ik graag aanga."

Aanvraag tuinadvies

Uw gegevens
Titel

Bent u lid? Dan ontvangt u korting!

Kosten voor een tuinadvies zijn € 30,- voor leden en 47,50 voor niet leden.
Privacy Waarborg
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.