Navigatie overslaan
Tuin / Debora Klaar Toon alles in de buurt

Tuin / Debora Klaar Debora Klaar

Door Debora Klaar
Tuinvogelconsulent

Debora Klaar

Hoe maakt u uw tuin zo aantrekkelijk mogelijk voor vogels?.... Vogels zijn levendig, prachtig van kleur en zingen fantastisch. Ik geef u graag advies en praktische tips, zodat ook u kunt gaan genieten!

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 30 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 47,50 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.

Werkgebied

Leidschendam-Voorburg

Debora Klaar:

Mijn verrekijker ligt altijd in de buurt zodat ik snel kan kijken naar een nieuwe of bestaande vogelsoort in mijn tuin. Daar word ik vrolijk van!

Vraag advies aan

Ik ben tijdelijk niet beschikbaar. U kunt een andere tuinvogelconsulent uit uw omgeving benaderen, of contact opnemen met het Servicecentrum van Vogelbescherming Nederland.

Heeft u een vraag over nestkasten of iets anders buiten het aanvragen van een tuinadvies? Stel dan uw vraag hier.