Navigatie overslaan
Sleedoorn / Hans Peeters Toon alles in de buurt
Sleedoorn / Hans Peeters Bert Smit

Door Bert Smit
Tuinvogelconsulent

Bert Smit

Ik ben een natuurmens. Ik vind het belangrijk de natuur in stand te houden. Ik kom graag op voor de belangen van de vogels, bijen en andere levende dieren van de natuur. Ik wil graag iets betekenen voor de vogels en dat wil ik doen als tuinvogelconsulent. Ik wil graag meedenken en adviseren hoe een tuin vogelvriendelijk ingericht kan worden maar ook de mensen stimuleren hierover zelf na te denken.

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 30 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 47,50 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.

Werkgebied

Twente

Bert Smit:

Wij hebben een grote natuurlijke tuin. Als ik ’s morgens of ’s avonds in de tuin rondloop dat kan ik ontzettend genieten van alles wat groeit en bloeit en met name van het gezang en gedrag van de vogels. Het geeft mij innerlijke rust en is voor mij een aanvulling op mijn leven.

Aanvraag tuinadvies

Uw gegevens

Bent u lid? Dan ontvangt u korting!

Kosten voor een tuinadvies zijn € 30,- voor leden en 47,50 voor niet leden.
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.