Navigatie overslaan
Bas van den Berg / Fred van Diem Toon alles in de buurt
Bas van den Berg / Fred van Diem Bas van den Berg / Fred van Diem

Door Bas vd Berg
Tuinvogelconsulent

Bas vd Berg

Vogels zoeken tuinen op voor veiligheid, voedsel en een plek om te nestelen. Prachtig toch, om die mogelijkheid in uw eigen tuin te kunnen bieden. Als tuin- en vogelliefhebber help ik u graag hierbij met mijn advies voor een vogelvriendelijke tuin.

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 30 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 47,50 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.

Werkgebied

Hoorn en omgeving

Bas vd Berg:

Tot mijn pensioen werkte ik voor de gemeente Hoorn, ik was verantwoordelijk voor de openbare ruimte en het groen. Inmiddels heb ik meer tijd voor mijn hobby's: onder andere tuinieren, en andere mensen adviseren hoe ze hun tuin vogelvriendelijk kunnen maken. Want een tuin zonder vogels is als een strand zonder zand.

Lees het interview met Bas van den Berg

Aanvraag tuinadvies

Uw gegevens
Titel

Bent u lid? Dan ontvangt u korting!

Kosten voor een tuinadvies zijn € 30,- voor leden en 47,50 voor niet leden.
Privacy Waarborg
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.