Navigatie overslaan
Toon alles in de buurt

Groenling / Shutterstock

Door Arnold van der Staak
Tuinvogelconsulent / Stadsvogeladviseur

Arnold van der Staak

Ik help mensen graag om hun directe woonomgeving dus hun tuin, natuurvriendelijker en aantrekkelijker voor vogels te maken. Met het aanbrengen van beplanting in plaats van verharding voelen vogels zich al heel snel tuis in uw tuin.

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 25 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 40 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.

Gedreven en enthousiast natuurliefhebber die graag bijdraagt aan een betere natuur met meer diversiteit. Een natuur die door iedereen gerespecteerd wordt.

Werkgebied

Gemeente Raalte

Arnold van der Staak:

Vogels zijn graadmeters voor de leefbaarheid van onze dorpen en steden. Met hun aanwezigheid, hun gezang en gekwetter, maken zij het leven een stuk aangenamer.

Heeft u een vraag over nestkasten of iets anders buiten het aanvragen van een tuinadvies? Stel dan uw vraag hier.

Aanvraag tuinadvies

Uw gegevens
Kosten voor een tuinadvies zijn € 25,- voor leden en € 40,- voor niet leden.
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.