Navigatie overslaan

Speciaal voor onze leden: Het Groen & Fit Collectief

Vogelbescherming heeft zich aangesloten bij het Groen & Fit Collectief dat De Friesland Zorgverzekeraar samen met een aantal provinciale landschappen en de Waddenvereniging biedt. Het collectief inspireert het buiten actief bezig zijn en zo te werken aan de eigen vitaliteit en aan een vitale samenleving.

Speciaal voor leden van Vogelbescherming Nederland: Het Groen & Fit Collectief

Gezond voordeel daar wordt iedereen beter van. Het Groen & Fit Collectief is ontstaan vanuit een samenwerking tussen Vogelbescherming Nederland en De Friesland Zorgverzekeraar. Samen ontdekten we een verband tussen lekker actief zijn in de natuur en een gezond gevoel. Vanuit deze samenwerking, heeft u nu nog meer voordeel in het Groen & Fit Collectief.

Gespot! Uw voordelen:

  • 8% korting op uw zorgpremie bij De Friesland
  • Extra steun voor het project Rust op het wad
  • Kies een gratis welkomstcadeau
  • 10% korting op een doorlopende reis- en annuleringsverzekering

Voordeel voor u, extra steun voor ons

Dankzij uw deelname aan het Groen & Fit Collectief ontvangen wij € 15,- steun voor het Waddenproject ‘Rust voor vogels en ruimte voor mensen’. Samen met u als vogelliefhebber maken we ons sterk de komende vier jaar de omstandigheden voor broedende, rustende en foeragerende vogels in het waddengebied sterk verbeteren. Doet u mee? Voor elke (betalende) deelnemer van het Groen & Fit Collectief ontvangen wij € 15,- voordeel voor u en extra steun voor ons.

Fan van Fit

Als fitte vogelliefhebber ontvangt u 50 extra Fitpunten. Kiest u voor het Groen & Fit Collectief dan krijgt u 150 Fitpunten om te besteden aan gratis producten, workshops en events die bijdragen aan een fitter leven. Neem alvast een kijkje op Fan van Fit.

Nog meer korting?

Als lid geniet u al van 8% korting op uw zorgpremie. Kiest u voor € 500,- vrijwillig eigen risico dan krijgt u € 22,- korting per maand en is de premie voor de Alles Verzorgd Polis € 71,95 per maand. De premie zonder vrijwillig eigen risico is € 93,95 per maand. (Premies inclusief 8% korting.)

Aanmelden voor dit speciale voordeel?

Ga dan naar www.defriesland.nl/vogelbescherming of bel met De Friesland via 058-29 13 131. Zij helpen u graag verder. Vermeld bij uw aanmelding uw speciale collectiviteitsnummer 413301. Uw korting als begunstiger wordt dan direct verrekend.

Meer informatie?