Navigatie overslaan
Spreeuw / Shutterstock

Uw inzameling voor de vogels

Hebt u wel eens overwogen een inzameling te houden voor de vogels? Bij uw verjaardag, huwelijksfeest of jubileum kunt u uw gasten vragen om een donatie voor de vogels in plaats van een cadeau. En bij een uitvaart is het een prachtige manier om te gedenken hoeveel de overledene hield van vogels en natuur.

Met uw inzameling helpt u de vogels op twee manieren. Allereerst met de donatie zelf: die komt volledig ten goede aan de bescherming van vogels en hun leefgebieden. En minstens zo belangrijk: u brengt de vogels onder de aandacht bij uw vrienden, kennissen en familie. Zo komen er nóg meer mensen die de vogels steunen. Bent u ook een ambassadeur voor de vogels?

Laat het ons weten

Laat het ons graag weten, als u een inzameling doet voor de vogels. We vinden het heel fijn om de mensen én het verhaal achter een donatie te kennen. Bovendien kunnen we u helpen om uw actie nog aansprekender te maken.

Wat kunnen wij voor u doen?

Met onze kartonnen ‘inzamelingenbus’ vol mooie vogelfoto’s kunt u contante bijdragen eenvoudig verzamelen zonder dat u zelf hoeft te knutselen.

Maken uw gasten hun donaties rechtstreeks over aan Vogelbescherming? We geven u een unieke code zodat we precies zien welke overboeking bij uw inzameling hoort. Zo kunnen we u straks zeggen welk totaalbedrag er bijeen is gebracht.

Wilt u de gift bestemmen voor bv weidevogels, stadsvogels of educatie? Stelt u het op prijs als uw donatie wordt vermeld in het magazine VOGELS – of juist niet? We horen graag wat uw wensen zijn.

Ledenadministratie Ledenadministratie

Persoonlijk contact

De medewerkers van onze Ledenadministratie staan voor u klaar. Neem contact op via het contactformulier of op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur via 030-6937700.

Meteen overboeken?

Het ingezamelde bedrag kunt u overmaken naar bankrekening NL44INGB0000656500 t.n.v. Vogelbescherming Nederland te Zeist, onder vermelding van ‘gift’.

NB Bent u geen lid van Vogelbescherming, of komt uw donatie van een andere rekening dan uw jaarlijkse contributie? Dan zien we (ten gevolge van de Wet bescherming persoonsgegevens) niet van wie de gift afkomstig is. Helaas kunnen we u dan ook niet bedanken voor uw steun. U doet ons een groot plezier als u de overboeking vooraf even aankondigt bij de Ledenadministratie.

Bij voorbaat dank aan u én aan iedereen bijdraagt aan uw actie!

Vogelvriendelijke Zuivelwijzer

Welke zuivel is goed voor vogels en natuur? Welke winkels leveren deze? Dat ontdek je met de Vogelvriendelijke Zuivelwijzer. Kies bewust en draag bij aan een toekomst met rijke weides
vol vogels!

Naar de zuivelwijzer

Kijkers voor kijkers

Ben je toe aan een nieuwe verrekijker of telescoop? Je oude kijker of scoop kan veel betekenen voor de bescherming van vogels in ontwikkelingslanden! Lever hem daarom in bij Vogelbescherming. Vele honderden kijkers kregen al een tweede leven.

Lees meer

Wat kunt u doen voor de vogels?