Navigatie overslaan
Kijkersvoorkijkers

Uw actie voor de vogels

Veel mensen zamelen geld in voor de vogels. Bij bruiloften, verjaardagen, uitvaarten en jubilea vragen zij hun gasten niet om cadeaus maar om donaties aan Vogelbescherming. Zulke schenkingen waarderen we zeer. Alle bijdragen – klein of groot –  komen ten goede aan de vogels. Hartelijk dank!

Bijzondere inzamelingsactie

Hebt u zo’n bijzondere inzamelingsactie voor Vogelbescherming georganiseerd, laat het ons weten via het Servicecentrum. Het geld kunt u storten o.v.v. van ‘gift’ op bankrekening NL44INGB0000656500 t.n.v. Vogelbescherming Nederland te Zeist.

Bescherming persoonsgegevens

Wij willen u graag bedanken voor uw gift, maar dat mogen we alleen doen als uw naam en adres al bij ons bekend zijn. Het is ons niet toegestaan de gegevens te gebruiken die uw bank eventueel verstrekt.

Bent u geen lid van Vogelbescherming, of bent u wél lid maar komt uw gift van een andere rekening dan uw jaarlijkse contributie? U doet ons een plezier als u de overboeking aankondigt bij onze Ledenadministratie onder vermelding van uw naam, adres en rekeningnummer: ledenadministratie@vogelbescherming.nl / 030-693 7700. Dank u wel!

Persoonlijk contact

Neem dan voor meer informatie vrijblijvend contact op met onze ledenadministratie.

Angela en Mirande

De Ledenadministratie
Neem contact met mij op

Vogelvriendelijke Zuivelwijzer

Welke zuivel is goed voor vogels en natuur? Welke winkels leveren deze? Dat ontdekt u met de Vogelvriendelijke Zuivelwijzer. Kies bewust en draag bij aan een toekomst met rijke weides
vol vogels!

Naar de zuivelwijzer

Kijkers voor kijkers

Bent u toe aan een nieuwe verrekijker of telescoop? Uw oude kijker of scoop kan veel betekenen voor de bescherming van vogels in ontwikkelingslanden! Lever hem daarom in bij Vogelbescherming. Vele honderden kijkers kregen al een tweede leven.

Lees meer

Wat kunt u doen voor de vogels?