Navigatie overslaan
header-huismus / Melanie van den IJssel Toon alles in de buurt
header-huismus / Melanie van den IJssel Melanie van den IJssel

Door Melanie van den IJssel
Stadsvogeladviseur

Melanie van den IJssel

Ik hou me voornamelijk bezig met reclame en promotiedoeleinden voor Vogelbescherming Nederland. Daarnaast observeer ik de populatie huismussen binnen de gemeente en via mijn persoonlijke Facebookpagina worden nieuwtjes en feitjes gewisseld over stadsvogels, zomer en wintergasten. En enthousiasmeer ik graag over stadsvogels in het algemeen.

Wat doet een Stadsvogeladviseur?

Voor de bescherming van vogels in steden en dorpen werkt Vogelbescherming Nederland samen met vrijwilligers: de Stadvogeladviseurs. Stadsvogeladviseurs zetten zich in voor vogels in stad en dorp. Zij zijn de ogen, oren en mond van Vogelbescherming op lokaal niveau. Dankzij hen zijn er op vele plekken in Nederland mooie initiatieven gestart voor een vogelvriendelijkere en groene leefomgeving. Samen maken ze gemeenten, ontwikkelaars, woningcorporaties en bewoners bewust van de natuur die iedereen net buiten zijn voordeur kan vinden én hoe u die een handje helpt. U kunt contact opnemen met een Stadsvogeladviseur voor advies over vogels en vogelvriendelijk beleid in uw gemeente of buurt.

Werkgebied

Gemeente Bergen L

Melanie van den IJssel:

"Vogels geven mij inspiratie en laten mij genieten van hun bijzondere melodie en zang. Hun leefwijze en intelligentie zorgen ervoor dat ik iedere keer weer enthousiast raak. Deze passie geef ik dan ook graag door d.m.v. het Stadsvogeladviseurschap."

Contact Stadsvogeladviseur

Uw gegevens
Titel
Privacy Waarborg
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.