Toon alles in de buurt

Door Lennart Zwart

Lennart Zwart

Als stadsvogeladviseur kom ik op voor de vogel in de stad. Daarbij trek ik graag samen op met iniatiefnemers om samen tot mooie oplossingen te komen die tot een gezonde en groene leefomgeving leiden. Niet alleen voor vogels, maar ook voor mensen!

Wat doet een Stadsvogeladviseur?

Stadsvogeladviseurs zijn voor Vogelbescherming de ogen en oren in het stedelijke gebied. De Stadsvogeladviseurs zetten zich in voor de bescherming van stadsvogels in hun directe omgeving, door partijen binnen hun eigen gemeente te informeren en te adviseren over vogels en vogelvriendelijk beleid. Verder proberen Stadsvogeladviseurs zo veel mogelijk mensen te enthousiasmeren over stadsvogels en hen te stimuleren om rekening met vogels te houden bij bijvoorbeeld de inrichting van hun eigen woon- en werkomgeving. Op die manier dragen Stadsvogeladviseurs bij aan een groene en prettige leefomgeving voor vogels én mensen.

Werkgebied

Bekijk op de kaart

Groningen

Lennart Zwart:

Vogels blijven me fascineren en verrijken mijn omgeving. Van die eerste roepende grutto in het voorjaar tot de huismus in mijn achtertuin.

Contact Stadsvogeladviseur

Uw gegevens
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.