Toon alles in de buurt

Door Arnold van der Staak
Tuinvogelconsulent / Stadsvogeladviseur

Arnold van der Staak

Bij ruimtelijke ontwikkelingen en beheer wordt de natuur nog te vaak vergeten. Direct gevolg is dat de natuur steeds schaarser wordt. Graag zet ik mij er voor in om te adviseren en alternatieven aan te dragen, hoe het natuurvriendelijk kan waarbij de ruimtelijke ontwikkeling toch door kan gaan inclusief de natuur.

Wat doet een Stadsvogeladviseur?

Stadsvogeladviseurs zijn voor Vogelbescherming de ogen en oren in het stedelijke gebied. De Stadsvogeladviseurs zetten zich in voor de bescherming van stadsvogels in hun directe omgeving, door partijen binnen hun eigen gemeente te informeren en te adviseren over vogels en vogelvriendelijk beleid. Verder proberen Stadsvogeladviseurs zo veel mogelijk mensen te enthousiasmeren over stadsvogels en hen te stimuleren om rekening met vogels te houden bij bijvoorbeeld de inrichting van hun eigen woon- en werkomgeving. Op die manier dragen Stadsvogeladviseurs bij aan een groene en prettige leefomgeving voor vogels én mensen.

Gedreven en enthousiast natuurliefhebber die graag bijdraagt aan een betere natuur met meer diversiteit. Een natuur die door iedereen gerespecteerd wordt.

Werkgebied

Raalte

Arnold van der Staak:

Vogels zijn graadmeters voor de leefbaarheid van onze dorpen en steden. Met hun aanwezigheid, hun gezang en gekwetter, maken zij het leven een stuk aangenamer.

Contact Stadsvogeladviseur

Uw gegevens
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.