Navigatie overslaan

Live

Steenuil

Live

Vijver

Live

Kerkuil

Live

Slechtvalk

Live

Gierzwaluw

Live

Torenvalk

Live

Merel

Live

Visarend

Live

Boerenlandvogels

Live

Zeearend

Binnenkort

Bliek

Binnenkort

Gekraagde roodstaart

Uitgevlogen

Pimpelmees

Uitgevlogen

Scholekster

Geen broedsel

Ooievaar

Geen broedsel

Bosuil

Toon alle blogs & vlogs

Wat is er loos?

Anjo Schouten | zaterdag 11 april 2020 | Vind ik leuk | Bewaar deze blog | 512x

Goede Vrijdag, wat heet? Het is eerder een zorgelijke vrijdag. Na de lunch is man niet meer gezien. Ik wilde hem betichten van gemakzucht, maar dit lijkt me niet het geval. Het beeld van een bosuil bij de kauwenkast maakte me er ook niet geruster op. Waar is man? Watskebeurt?

Waar is man?

Tja, mijn eerder geschreven blog maar in de prullenbak gesmeten. Man is sinds vrijdag 13:08 niet meer gespot. Dat is vreemd.
Zeker als hij niet ten tonele verschijnt rond de schemering. En nu wordt het bijna een mysterie novel. Ik denk dan aan het vreemde scenario van jaren geleden, dat was rond Pinksteren. Weet u dat nog? Toen verscheen man ineens weer. Een ietwat duister scenario, de bosuil zat in de kauwenkast. Maar ik mag niet zomaar schuldigen zoeken. Inmiddels zit ik wel met opgekrulde tenen. Vrouw reageert niet op de roepjes van ver, er is nauwelijks nog een bedelsnurk. Wat is er aan de hand?

Hoe gaat het dan verder?

Ik heb werkelijk geen idee! Natuurlijk hoop ik dat onze koene ridder nog opduikt. Maar wat nu als het niet zo is? Komt er dan een andere ridder?
Gaat het dan net als bij de slechtvalken dat hij voer wil brengen voor zijn niet nakomelingen? Een hoofd vol vragen, maar eerst eens even afwachten. Natuurlijk hopen we allemaal op de herhaling van vorig jaar.
Maar het kan zomaar anders uitpakken. We blijven het volgen!


Vind ik leuk
Bewaar deze blog

Meer over

Steenuil Alle Beleef de Lente blogs