Navigatie overslaan

Live

Steenuil

Live

Vijver

Live

Kerkuil

Live

Slechtvalk

Live

Gierzwaluw

Live

Torenvalk

Live

Merel

Live

Visarend

Live

Boerenlandvogels

Live

Zeearend

Binnenkort

Bliek

Binnenkort

Gekraagde roodstaart

Uitgevlogen

Pimpelmees

Uitgevlogen

Scholekster

Geen broedsel

Ooievaar

Geen broedsel

Bosuil

Toon alle blogs & vlogs

Opsporing verzocht

Anjo Schouten | woensdag 4 mei 2022 | Vind ik leuk | Bewaar deze blog | 53x

Zoekt en gij zult vinden, zo schreef Mattheüs al. En zo werd tussen de bedrijven door gezocht, maar niet gevonden. Nou ja, niet wat men zocht, wel koud geworden duiveneieren. Zonder uiterste houdbaarheidsdatum. Helaas niet de lente residentie van vrouw steenuil. Het blijft een soap.

Wat jammer nou

Ze blijven ons bezighouden, die doldrieste kleine snurkers. Zij, die soms door het beeld flitsen. Of eigenlijk is dat hij. Haar hoor je alleen maar vol overgave snerken. En dat, beste sufans, geeft het een leuke wending. Niet alleen wij, maar ook de erfbewoners wilden nu wel eens zien wat hun onderhuurders zoal uitspoken. Eens een nestje in de kast zien. Zo verscheen er een berichtje dat Peter, de erfbewoner, zelf eens op het geluid van vrouw afging.

Rondsluipend op het erf?

Bij zulk recherche werk zie ik in gedachten bepaalde scènes. Kon hij de snurk van man imiteren? Of liep hij met een nepmuis op een stokje langs? Vast niet. Hoe dan ook, wij zijn erg blij dat hij het deed. Stap 2 in de speurtocht, een indicatie waar de snode dame zich kan ophouden. U begrijpt het al, er volgde een stap 3. Het installeren van een wildcam. De camera hangt, als het goed is gaat Ronald de beelden vandaag bekijken. Nu kan u denken, wat hebben wij daar aan? Nog even niets. Mijn advies: volg de blogs. Wij houden u op de hoogte.

Nog één iets. Het is vandaag 4 mei, Dodenherdenking. Uit respect houden wij dan ook 2 minuten stilte in de chat. Fijn als men daar rekening mee houdt.


Vind ik leuk
Bewaar deze blog

Meer over

Steenuil Alle Beleef de Lente blogs