Navigatie overslaan
Alle berichten

Tip: kerstmarkt in Zeist!

Geplaatst op 15 november 2022

Woont u in de buurt van Zeist? Dan hebben we een vroege kersttip voor u! Vanaf eind november 2022 tot begin januari 2023 zal Zeist namelijk in het teken staan van Koning Winter! Naast allerlei activiteiten onder de naam Winter Wonderland organiseert Thuiszorg Het Centrum in Zeist voor de eerste keer ook een gezellige kerstmarkt op 29 november. Vogelbescherming Nederland is uitgekozen als goed doel. Toegang is gratis voor iedereen.

Cadeaus voor de feestdagen

Vogelbescherming staat uiteraard zelf ook op de markt, samen met allerlei leuke ondernemers uit de regio. Onze medewerkers hebben allerlei producten uit de winkel van Vogelbescherming in het marktkraampje liggen. Denk daarbij aan kalenders, boeken, vogelvoer en nog veel meer. Leuk om cadeau te geven voor de feestdagen, of misschien wel om lekker zelf te houden. Ook geven we u graag meer informatie over ons werk. Kom langs!

Kom langs

De Kerstmarkt wordt op 29 november gehouden van 14 tot 20 uur op het terrein van Thuiszorg Het Centrum bij de ingang van Gebouw A. Langs beide zijden van de ingang staan de kraampjes. De locatie vindt u hier via Google Maps. Thuiszorg Het Centrum zit op de Sparrenheuvel aan het begin van de Driebergseweg in Zeist.

Winkelnieuws

Blijf op de hoogte van het winkelnieuws! Dan leest u over de leukste en mooiste dingen uit de winkel van Vogelbescherming. Zoals nieuwe producten, activiteiten, tips en mooie ervaringen van ons en/of onze bezoekers. Of een spetterende aanbieding!

Volg het winkelteam

Webshop Vogelbescherming

In onze webshop vindt u alles voor en over vogels. Van vogelgidsen en verrekijkers tot nestkasten en vogelvoer. Met elke aankoop steunt u ons werk en helpt u kwetsbare vogels beschermen.

Ga naar de webshop