Spring naar content

De beste verrekijkerwinkel

U vindt in onze winkel de beste merken verrekijkers en telescopen en accessoires, verdeeld in een ruim assortiment.  Ons enthousiaste en deskundige winkelteam demonstreert graag de verschillende modellen en mogelijkheden. U slaagt in principe altijd en onze ambitie is om u de best passende kijker aan te bieden. Vogelbescherming is niet merkgeboden en daarom is uw persoonlijke keuze altijd doorslaggevend. En met uw aankoop bij Vogelbescherming steunt u de bescherming van vogels en natuur.

Oktoberactie Swarovski

Toe aan een nieuwe telescoop? Dan is dit het moment. Samen met Swarovski Optik heeft Vogelbescherming voor alle vogelliefhebbers deze exclusieve actie in petto. Een Stay on Case (paraattas) beschermt je nieuwe telescoop veel beter tegen vallen en stoten en weersinvloeden. Deze krijg je nu helemaal gratis (normaal tussen 229-244 euro) bij aankoop van een nieuwe Swarovski telescoop! Lees meer over de actie

Onze merken

Naast onze eigen producten kunt u in onze winkel terecht voor producten van o.a. de volgende topmerken en organisaties:

Vogelbescherming Optiek

In 2005 introduceerden we bij Vogelbescherming Nederland ons eigen merk optiek. Inmiddels hebben onze producten zich meer dan goed bewezen en genieten steeds meer mensen van de prachtige verrekijkers met een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding. Van kleine, compacte kijkers tot extreem lichtsterke modellen.  

Er zijn vier series beschikbaar:

Arend verrekijkers

IJsvogel verrekijkers

Stern verrekijkers

Zwaluw verrekijkers

NIEUW
De Vogelbescherming HAVIK 82 ED Telescoop:

Havik telescoop

 

Waar is Vogelbescherming Optiek te verkrijgen?

Leden van Vogelbescherming ontvangen 10% korting.

Alle series zijn ontwikkeld naar onze eigen kwaliteitseisen, gebaseerd op de wensen van de meest veeleisende vogelliefhebbers.

 

 
 
 

Vogels+ magazine gratis op uw tablet

Vogels+ is het magazine van de Vogelbescherming voor vogelaars. Download de gratis app Vogelbescherming in Google Play of App Store.

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor Vogels Digitaal en ontvang elke maand nieuws over vogels en vogelbescherming, met tuintips en leuke weetjes.


© Vogelbescherming Nederland, 2014

Word nu lid