Spring naar content

De beste verrekijkerwinkel

U vindt in onze winkel de beste merken verrekijkers en telescopen en accessoires, verdeeld in een ruim assortiment. Ons enthousiaste en deskundige winkelteam demonstreert graag de verschillende modellen en mogelijkheden. U slaagt in principe altijd en onze ambitie is om u de best passende kijker aan te bieden. Vogelbescherming is niet merkgebonden en daarom is uw persoonlijke keuze altijd doorslaggevend. En met uw aankoop bij Vogelbescherming steunt u de bescherming van vogels en natuur.

Onze merken

Naast onze eigen producten kunt u in onze winkel terecht voor producten van o.a. de volgende topmerken en organisaties:

 

 

Vogelbescherming Optiek

In 2005 introduceerden we bij Vogelbescherming Nederland ons eigen merk optiek. Inmiddels hebben onze producten zich meer dan goed bewezen en genieten steeds meer mensen van de prachtige verrekijkers met een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding. Van kleine, compacte kijkers tot extreem lichtsterke modellen.  

Arend

Buizerd

IJsvogel

Stern

Valk

Zwaluw

Havik telescoop


Havik 82 telescoop: Beste Koop (ROOTS mei 2016)


De Havik 82 telescoop als Beste Koop beoordeeld door Roots Vogelmagazine!

Oordeel test team:

‘De Havik 82 van Vogelbescherming is een verrassend goede telescoop onder de € 1.000 (als je lid bent of wordt nog goedkoper), die door het panel gewaardeerd is met een 7,4.  Beste koop in deze test.’

Waar is Vogelbescherming Optiek te verkrijgen?

Leden van Vogelbescherming ontvangen 10% korting.

Let op: in de fillialen van Bever gelden de acties van de meinmaand
Kijkermaand alleen van 11 t/m 17 mei


Alle series zijn ontwikkeld naar onze eigen kwaliteitseisen, gebaseerd op de wensen van de meest veeleisende vogelliefhebbers.

 
 
 

Meer vogels in uw tuin?

Bestel hier kosteloos ons magazine Vogels dichterbij. Boordevol met tips over vogels kijken en hoe u van uw tuin een vogelparadijs maakt.

Haal de natuur in huis met dit prachtige magazine. Veel vogelplezier!

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor Vogels Digitaal en ontvang elke maand nieuws over vogels en vogelbescherming, met tuintips en leuke weetjes.


nike free run 5.0 barn, rea sportskor,nike air max white pricerunner,nike air max 90 44   nike air max baby,wmns air max 1 essential,nike air max 1 ultra moire mintgröna

© Vogelbescherming Nederland, 2016

Word nu lid