Spring naar content

Onze winkel

De winkel van Vogelbescherming Nederland in Zeist is dé plek waar u alles over vogels vindt. Iedereen is van harte welkom. U vindt er vele artikelen waarmee u nog meer van vogels kunt genieten. Naast de grootste collectie verrekijkers, telescopen en vogelboeken hebben wij ook alle benodigdheden voor het inrichten van een vogelvriendelijke tuin. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord om u te adviseren over uw aankoop.

Maar er is meer. Zo heeft u de unieke mogelijkheid om optiek en camera’s op uw gemak te testen op het terras aan onze vogeltuin, is er een leestafel met de nieuwste literatuur over vogels en kunt u onze tuinvogels 'live' volgen.

Openingstijden winkel

dinsdag-vrijdag 10.00-17.00
zaterdag 10.00-16.00 uur
zondag en maandag gesloten

Ledenkorting

Met uw lidmaatschap van Vogelbescherming Nederland helpt u niet alleen de vogels, maar ook uzelf. Leden van onze vereniging ontvangen namelijk op veel producten (waaronder optiek) 10% korting. Uiteraard zijn koffie en thee gratis.

Themadagen

Bekijk met regelmaat deze site, want we organiseren diverse speciale themadagen door het jaar heen.

Routebeschrijving

 

Gratis leenfietsen

 

Webwinkel

   
Wilt u de winkel van Vogelbescherming bezoeken, klik dan hier voor een routebeschrijving.   Heerlijk fietsen vanuit de winkel van Vogelbescherming.   Geen tijd om naar onze winkel in Zeist te komen, kijk dan eens in onze webwinkel.

 

Onze merken

Naast onze eigen producten kunt u in onze winkel terecht voor producten van o.a. de volgende topmerken en organisaties:

 
 

Meer vogels in uw tuin?

Bestel hier kosteloos ons magazine Vogels dichterbij. Boordevol met tips over vogels kijken en hoe u van uw tuin een vogelparadijs maakt.

Haal de natuur in huis met dit prachtige magazine. Veel vogelplezier!

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor Vogels Digitaal en ontvang elke maand nieuws over vogels en vogelbescherming, met tuintips en leuke weetjes.


© Vogelbescherming Nederland, 2015

Word nu lid