Spring naar content


Vogels kijken met Nico de Haan

U wilt de vogels beter leren kennen? En daardoor nog meer van vogels genieten? Met alleen een vogelboek in de hand is dat heel lastig. U vindt hierin honderden algemene en zeldzame vogelsoorten door elkaar heen. Maar welke vogel heb ik nu gezien? Nico de Haan (Vogelkijkcentrum) leert u de vogels én de vogelzang beter te (her)kennen.

Het VogelkijkCentrum heeft weer een reeks boeiende vogelkijktrips gepland naar diverse vogeleldorado's van ons land en Nico verheugt zich erop om er weer met u op uit te trekken.

 


 


 


 


Boek: Kromme snavels en scherpe klauwen

In dit boek komen de Nederlandse roofvogels en uilen uitgebreid aan de orde, maar ook de roofvogels en uilen die elders voorkomen in Europa. Ze allemaal herkennen wordt zo een makkie!
Illustraties: Elwin van der Kolk

Prijs:€ 19,95, Ledenprijs: € 17,95.
Bestel het boek in de webwinkel

 

DVD: Alle vogels onder dak

Een DVD van Nico de Haan waarin hij per vogelsoort uitlegt welke vogel prijsstelt op welke nestkast. U ontvangt waardevolle tops waarmee u binnen een handomdraai uw tuin omtovert tot een waar vogelparadijs.

Prijs:€ 17,50, Ledenprijs: € 15,75.
Bestel de DVD in de webwinkel

 

Boek: Tjielp

Een merelkoor dat de dag wakker fluistert, ‘pimpelmobieltjes’ en tierelierende boomkruipers, buizerds die dansen in de lucht. Met dit boek stap je in de wereld van de vrolijkste vogelkenner van ons land.
Illustraties van Elwin van der Kolk.

Prijs:€ 16,95, Ledenprijs: € 15,25.
Bestel het boek in de webwinkel


 

 

Vogels leren (her)kennen?

Volg dan de Internetcursussen van het Vogelkijkcentrum

Vogels om het huisVogels in natuurgebiedenRoofvogels en uilen
Lees verder

 
 

Meer vogels in uw tuin?

Bestel hier kosteloos ons magazine Vogels dichterbij. Boordevol met tips over vogels kijken en hoe u van uw tuin een vogelparadijs maakt.

Haal de natuur in huis met dit prachtige magazine. Veel vogelplezier!

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor Vogels Digitaal en ontvang elke maand nieuws over vogels en vogelbescherming, met tuintips en leuke weetjes.


nike free run 5.0 barn, rea sportskor,nike air max white pricerunner,nike air max 90 44   nike air max baby,wmns air max 1 essential,nike air max 1 ultra moire mintgröna

© Vogelbescherming Nederland, 2016

Word nu lid