Spring naar content

blauwborst / Luc HoogensteinVogelweb

Mijn Vogelweb is dé plek om uw mooiste en leukste beelden en geluiden van vogels te laten horen en zien! En er is meer...  Begin vandaag nog uw eigen weblog, geef vogelwaarnemingen door, plaats een kleine advertentie of deel uw mooiste vogelfoto’s. Laat iedereen meegenieten en registreer nu!
Het maken van foto's, video's, het opnemen van geluid van in het wild levende vogels is een mooie bezigheid, maar mag niet ten koste gaan van de vogels of andere dieren. Lees onze gedragsregels.

 

Nieuw

Alle foto's

Foto


Alle video's

Video


Alle weblogberichten

Weblog

Een mooie ochtend

Normal 0 false false false EN-US JA X-NONE .. lees verder

woensdag 4 mrt 2015 07:58 · KLAAS · 0 reacties

Oehoe in zuid Frankrijk

Eindelijk dan, terwijl je in Nederland een paraplu nodig hebt om de oehoe van je af te houden heb ik na maanden zoeken eindelijk de oehoe in de kijker. Op een mooie rotswand niet ver bij ons vandaan broedt de oehoe al een aantal jaren. Blijft toch lastig te ontdekken. Met de camera door de telescoop, niet heel scherp maar toch... lees verder

maandag 2 mrt 2015 18:20 · loustal · 0 reacties

sperwer

In boomgaard sperwer op rug kip (nou nou, wat een fel haantje). Kip duikt weg onder heg, sperwer komt in takkenboel terecht. Afgang sperwer. Extra handje legkorrels voor kip. .. lees verder

zaterdag 28 feb 2015 13:21 · KLAAS · 0 reacties

 

Mijn Vogelweb

  • Foto's, video's en geluiden
  • Een eigen weblog
  • Vogelwaarnemingen
  • Prikbord

doe mee en registreer nu

 

Er zijn momenteel

  • 12083 deelnemers
  • 15863 foto's
  • 3304 blogberichten
  • 3957 reacties
 
 

Vogels+ magazine gratis op uw tablet

Vogels+ is het magazine van de Vogelbescherming voor vogelaars. Download de gratis app Vogelbescherming in Google Play of App Store.

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor Vogels Digitaal en ontvang elke maand nieuws over vogels en vogelbescherming, met tuintips en leuke weetjes.


© Vogelbescherming Nederland, 2014

Word nu lid