Spring naar content

Vogelgames, werkstukken en kleurplaten

Ben je op zoek naar informatie over vogels voor een spreekbeurt op school? Heb je zin in het inkleuren van een mooie kleurplaat of het spelen van een leuke vogelgame? Hier vind je het!

Online vogelspelletjes

Help jij de uil met het vangen van muizen? In de Uilengame ben jij een velduil die muizen vangt.

Speel de Tour de Gans game en zorg dat de ganzen veilig kunnen vliegen.

Leer tuinvogels herkennen en oefen voor de Tuinvogeltelling met het Tuinvogeltelspel.

Of speel Vogelmemory.
 

Vogels herkennen

Ga je wel eens naar buiten om vogels te kijken? De Vogelherkenningskaart is een leuke en handige kaart om vogels mee te leren herkennen. Makkelijk mee te nemen en kan tegen een stootje. Ook met de Vogelgids voor Kids en met Spot de Vogel (inclusief vogelstickers!) leer je spelenderwijs vogels kennen.

 

Beleef de Lente Junior

Kijk mee in de nesten van vogels. Tussen 1 maart en 1 juli kijk je via Beleef de Lente Junior live mee in verschillende vogelnesten. De nesten zijn allemaal van wilde vogels. Via de webcams van Beleef de Lente Junior kun je precies zien hoe de vogels leven. 

 
 

 
 

Vogels+ magazine gratis op uw tablet

Vogels+ is het magazine van de Vogelbescherming voor vogelaars. Download de gratis app Vogelbescherming in Google Play of App Store.

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor Vogels Digitaal en ontvang elke maand nieuws over vogels en vogelbescherming, met tuintips en leuke weetjes.


© Vogelbescherming Nederland, 2014

Word nu lid