Spring naar content


Bescherm vogels via uw testament

Vogels zijn en blijven kwetsbaar. Nesten worden verstoord, de jacht maakt miljoenen slachtoffers, hun leefgebieden worden permanent bedreigd. Uw steun voor bescherming is dan ook hard nodig. Niet alleen nu, maar ook over tien, twintig of honderd jaar.
Wilt u ook dán samen met Vogelbescherming opkomen voor vogels? Benoem Vogelbescherming dan in uw testament.

 

   

Vogelbescherming als executeur

Het is raadzaam in uw testament een executeur te benoemen. Hebt u geen directe familie, of wilt u dierbaren niet belasten met uw administratieve en fiscale zaken? Dan kunt u ook Vogelbescherming tot executeur benoemen. Voorwaarde hiervoor is wel dat Vogelbescherming (mede)erfgenaam is of een substantieel legaat van u krijgt. Gezien de verantwoordelijkheid van het executeurschap is vooraf overleg hierover met onze nalatenschapsspecialist gewenst.

Weten waaraan u nalaat?

Voor mensen die overwegen Vogelbescherming in hun testament te benoemen bieden wij de gelegenheid kennis te maken met ons werk.
Hiervoor organiseren we met enige regelmaat speciale excursies en bijeenkomsten. Ook de leden en donateurs die Vogelbescherming al in hun testament benoemd hebben, kunnen gebruik maken van deze speciale activiteiten. Als u hier gebruik van wil maken, bel of mail dan naar Jaap Hijmans, medewerker speciale giften en nalatenschappen.
Maak kennis met Vogelbescherming

  Vogelbescherming is vrijgesteld
van Erfbelasting.

 

Jeanna Iliohan-van Wijnkoop

“Vogelbescherming heeft mijn vertrouwen”
“Mijn man was een echte vogelkenner. Ik wist niets van vogels maar dat veranderde snel. Wat leuk om een wilde eend van een kuifeend te kunnen onderscheiden! Na het overlijden van mijn man werd ik vrijwilligster bij de Weidevogelbescherming. Samen met mijn man had ik al besloten Vogelbescherming tot mijn erfgenaam te benoemen. Lees meer

 

Heeft u vragen?

Hebt u vragen over nalaten aan Vogelbescherming of wilt u uw overwegingen eens bespreken? Bel mij dan vrijblijvend op 030-6937729.
Jaap Hijmans

 

Meer vogels in uw tuin?

Bestel hier kosteloos ons magazine Vogels dichterbij. Boordevol met tips over vogels kijken en hoe u van uw tuin een vogelparadijs maakt.

Haal de natuur in huis met dit prachtige magazine. Veel vogelplezier!

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor Vogels Digitaal en ontvang elke maand nieuws over vogels en vogelbescherming, met tuintips en leuke weetjes.


nike free run 5.0 barn, rea sportskor,nike air max white pricerunner,nike air max 90 44   nike air max baby,wmns air max 1 essential,nike air max 1 ultra moire mintgröna

© Vogelbescherming Nederland, 2016